Ryijymattotyypit, jotka sinun tulisi tietää

Ryijymattotyypit, jotka sinun tulisi tietää

Mikäli ostolistallasi on ryijymatto, on hyvä tietää eri ryijymattotyypeistä. Tämä voi tietenkin alkuun kuulostaa hämmentävältä, mutta perustiedolla voit jo valita uuden ryijysi itsevarmuudella. Ota aikasi ja lue lyhyt kuvaus vaihtoehdoista. Jotkut ryijymatot toimivat paremmin paljon käytössä olevissa tiloissa, kun taas toiset istuvat sekä kaupallisessa että asumiskäytössä.

Ryijymaton alkuperä

Nimi johtaa juurensa sanaan “skegg”, jota käytettiin aikoinaan sanasta “parta” vanhassa englantilaisessa sanastossa. Viime vuosina ryijymatto on kasvattanut suosiotaan ja saanut tunnustusta yhtenä sisustussuunnittelijoiden suosikeista. Ryijymatto on mainio kaveri myös DIY-projektehin.

Haiven – määritelmä

Ennen kuin aloitamme ryijymatto tyyppien ja haivenien tutkimisen, saatat haluta tietä mitä sanalla oikein tarkoitetaan; loppujen lopuksi me emme ole ammattikutojia tai kyky myyjältä sanan terminologiasta. Haiven on yksinkertaisesta langan osa, joka määrittää mattosi; kuten esimerkiksi maton pituus ja paksuus tai kuinka pitkiä kaistaleet ovat.

  • Pystylankasilmukka

Haivenen tyypit

Kaksi yleisintä ovat silmukka- ja leikkaus-prosessi; vaikkakin, joissakin matoissa hyödynnetään kummankin yhdistelmää. Leikkuupuuta käytetään useimmiten kaupallisissa rakennuksissa.

  • Melko suosittu valinta

Kun puhutaan yhdestä tai useammasta haivenesta, kuten kahdesta, puhutaan Saxony-tyylistä ja Plushista. Kuten nimestä voidaan päätellä, tiheyspaksu on varsin suuri. Taipumusta istua vähän käytössä oleville alueille.

  • Taipumusta tuoda esiin jalanjäljet ja imurointiviivat

Teksturoidussa on kihara ulkonäkö, samoin kuin Frieze-mallissa. Frieze on hinnaltaan korkeampi, mikä johtuu lankatiheydestä.

  • Jalanjäljet ja imurointiviivat, käytännössä näkymätön

Ryijymatto sopii mainiosti niin kotiin kuin toimistoonkin. Tänä päivänä sinulla on lukuisia ryijymattotyyppejä, joista valita. Mukaan mahtuu pitkää, leikattua, silmukallista, kierrettyä ja paljon muuta. TrendCarpet tarjoaa kaiken markkinoiden pehmeimmällä matoilla.

About author

You might also like

Home-Improvement 0 Comments

Hvorfor anbefaler vi Sisal Tæpper til enhver Boligejer?

Sisal tæpper er blevet det helt store tilbehør til det moderne hjem. En naturlig måde at puste nyt liv ind i dit hjem. Sisal tæpper er fremstillet af det naturlige

Home-Improvement 0 Comments

BENI OURAIN: WARUM DIESE MAROKKANISCHEN TEPPICHE SO VIELE HERZEN GEWINNEN

Sie werden 100% Ihr Herz gewinnen. Beni Ourain Teppiche, wie die marokkanischen Berberteppiche haben in den letzten Jahren die Designwelt erobert. Wenn Sie ein Fan von etwas Natürlichem und Schönem

Home-Improvement 0 Comments

Ønsker du et vedlikeholdsfritt, holdbart teppe? Kjøp dette

Her deler vi noen få gode grunner til hvorfor vi anbefaler plasttepper: Det er mange grunner til at plasttepper kan være praktiske. Plasttepper er motstandsdyktige mot flekker fra både olje

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply