Ryijymattotyypit, jotka sinun tulisi tietää

Ryijymattotyypit, jotka sinun tulisi tietää

Mikäli ostolistallasi on ryijymatto, on hyvä tietää eri ryijymattotyypeistä. Tämä voi tietenkin alkuun kuulostaa hämmentävältä, mutta perustiedolla voit jo valita uuden ryijysi itsevarmuudella. Ota aikasi ja lue lyhyt kuvaus vaihtoehdoista. Jotkut ryijymatot toimivat paremmin paljon käytössä olevissa tiloissa, kun taas toiset istuvat sekä kaupallisessa että asumiskäytössä.

Ryijymaton alkuperä

Nimi johtaa juurensa sanaan “skegg”, jota käytettiin aikoinaan sanasta “parta” vanhassa englantilaisessa sanastossa. Viime vuosina ryijymatto on kasvattanut suosiotaan ja saanut tunnustusta yhtenä sisustussuunnittelijoiden suosikeista. Ryijymatto on mainio kaveri myös DIY-projektehin.

Haiven – määritelmä

Ennen kuin aloitamme ryijymatto tyyppien ja haivenien tutkimisen, saatat haluta tietä mitä sanalla oikein tarkoitetaan; loppujen lopuksi me emme ole ammattikutojia tai kyky myyjältä sanan terminologiasta. Haiven on yksinkertaisesta langan osa, joka määrittää mattosi; kuten esimerkiksi maton pituus ja paksuus tai kuinka pitkiä kaistaleet ovat.

  • Pystylankasilmukka

Haivenen tyypit

Kaksi yleisintä ovat silmukka- ja leikkaus-prosessi; vaikkakin, joissakin matoissa hyödynnetään kummankin yhdistelmää. Leikkuupuuta käytetään useimmiten kaupallisissa rakennuksissa.

  • Melko suosittu valinta

Kun puhutaan yhdestä tai useammasta haivenesta, kuten kahdesta, puhutaan Saxony-tyylistä ja Plushista. Kuten nimestä voidaan päätellä, tiheyspaksu on varsin suuri. Taipumusta istua vähän käytössä oleville alueille.

  • Taipumusta tuoda esiin jalanjäljet ja imurointiviivat

Teksturoidussa on kihara ulkonäkö, samoin kuin Frieze-mallissa. Frieze on hinnaltaan korkeampi, mikä johtuu lankatiheydestä.

  • Jalanjäljet ja imurointiviivat, käytännössä näkymätön

Ryijymatto sopii mainiosti niin kotiin kuin toimistoonkin. Tänä päivänä sinulla on lukuisia ryijymattotyyppejä, joista valita. Mukaan mahtuu pitkää, leikattua, silmukallista, kierrettyä ja paljon muuta. TrendCarpet tarjoaa kaiken markkinoiden pehmeimmällä matoilla.

About author

You might also like

Home-Improvement 0 Comments

De bästa anledningarna till att välja svarta mattor till ditt hem

Om du väljer ut mattor till ditt hem och börjar fundera över vilken färg de borda ha, då borde du fundera på att skaffa svarta mattor. Du kanske inte har

Home-Improvement 0 Comments

Passez au bio : Les amateurs de décoration se tournent vers les tapis en coton et en jute     

Quelque chose de naturel pour vos sols ! Les tapis et moquettes ne sont plus seulement une couverture pour les sols disgracieux. Ils ont maintenant un but plus important. Les

Home-Improvement 0 Comments

The Processing of Used Cooking Oil into Biodiesel by MBP Solutions

Biodiesel is a liquid fuel derived from the various types of used cooking or vegetable oils and fats. It has similar burning properties to that of regular petroleum diesel fuel. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply