Kies poefs voor een klassieke Woonkamer decor

Kies poefs voor een klassieke Woonkamer decor

Bent u het denken over de vernieuwing van uw woonruimte? Als u niet het weet hoe te om deze vertrouwelijke ruimte te opknappen en een bos van decor punten wilt gebruiken, probeer Trendcarpet. Hier u de beste manier om stijlen, kleuren en texturen te combineren voor een spectaculaire woonkamer te vinden.

Poefs zijn een modieuze maar praktische keuze

De poefs waren in de voorhoede als een Top Home decor element voor een lange tijd. Toch, geleidelijk verloren ze bekendheid in de wereld van de decoratie. Maar houd op, deze klassieker is weer modieus, want het is een praktische, economische en veelzijdige, die ziet er goed uit waar je het zet.

Verschillende types die passen bij uw Home decor

Het eerste wat je moet weten is dat er verschillende soorten poefs in de decoratie markt en er zijn vele manieren om ze te gebruiken om leven te geven aan uw woonkamer. Vandaag u zien hoe de Marokkaanse poefs leiderschap te nemen in de trends.

Kies poefs volgens het gebied

Wanneer u een poef kiest u rekening moet houden met welke reden u het gaat gebruiken, in welke ruimte het zal zijn en wie het zal gebruiken.

Voor de woonruimtes van de klassiekers zijn altijd aanbevolen in natuurlijke materialen zoals linnen en in lichte kleuren, die minimalistische, industriële of rustieke lucht hebben, dit, in aanvulling op een klassieke lucht, geeft uw kamer het gevoel van comfort en ontspanning die u zijn op zoek, behalve dat modieus. Zo, in een kamer van industriële stijl zal zeer goed een vierkant element, met oude look en retro of vintage Airs.

Heb je gehoord over Marokkaanse poefs al?

De huidige trends die op ieders lippen op het gebied van decoratie toegejuicht de etnische lijn, waar de poef zijn een van de grote protagonisten. Een van de meest bijzondere kenmerken van de Marokkaanse poefs is dat ze ook kunnen worden gebruikt als een ondersteunende tafel of salontafel, om boeken, tijdschriften of planten plaats op hen. Het zal altijd een goed idee om te kiezen voor een gesloten figuur met twee Facing sofa’s, en in het midden van de poef als een kleine tafel.

Wanneer de poef kan ook worden gevonden in de slaapkamer zal het een zeer praktisch element aan de voet van het bed en ook in de hal, waar het kan perfect zijn om te versieren en worden gebruikt als een steun tafel voor kleding of portemonnees.

Speel kleur en combinaties voor de beste decor resultaten

De Marokkaanse poefs komen meestal in opvallende kleuren zoals Bourgondië, geel, oranje, roze, bruin, baksteen en groen. Om uw woonruimte wedstrijd, de beste optie is voor de kamer te hebben witte of grijze bereiken, die het contrast met het punt van aandacht dat is de kleur, en ook gebruik maken van rood als de moeder Toon te geven dat gevoel van intimiteit, passie en plezier.

About author

You might also like

Home-Improvement 0 Comments

4 Amazing Workplace Cleaning Tips

New Year is here, and it’s time to acquire refurbished floor scrubbers that will help you keep your office or business premises clean throughout the year. Commercial cleaning is always

Home-Improvement 0 Comments

Ønsker du et vedlikeholdsfritt, holdbart teppe? Kjøp dette

Her deler vi noen få gode grunner til hvorfor vi anbefaler plasttepper: Det er mange grunner til at plasttepper kan være praktiske. Plasttepper er motstandsdyktige mot flekker fra både olje

Home-Improvement 0 Comments

What Makes A Rug An Ideal Choice For A Bedroom

Let Us Paint You A Picture First… Imagine walking into your beautifully decorated home The colors are warm and the mood, calm and inviting. You step in gliding your fingers

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply